Om mig

Passion för fötter

Jag som äger och driver Lena Fina Fötter heter Lena Mårtzén och jag är medicinsk fotterapeut. Det är från Norrlands Yrkeshögskola jag har fått mitt yrkesbevis. Dessutom är jag stolt medlem i Sveriges fotterapeuter, vilket ger er kunder ökad trygghet. Medlemskapet garanterar att jag uppfyller arbetskraven samt att jag har en behandlingsskadeförsäkring. På så sätt kan du som kund känna dig trygg hos mig.

Min passion för fötter har lett mig dit jag är idag, vilket är min livslånga dröm. Förhoppningen är att du i första hand ska vända dig till mig när du är i behov av fotvård. 

Medicinsk fotterapeut

Efter många år som sjuksköterska inom äldrevården sökte jag en förändring. Då utbildade jag mig till medicinsk fotterapeut och idag lever jag min dröm. Att genom mitt företag få hjälpa människor som har problem med fötter är något jag brinner för.

Trygghet för kunden

Målet är att varje kund ska känna sig helt trygg i mitt sällskap, under besöken gör jag allt för att ge kunden den tryggheten. Som sagt är jag även medlem i Sveriges fotterapeuter, vilket ökar tryggheten för kunderna.

Kundernas önskemål

Inom medicinsk fotvård kan man få hjälp med många saker, därför anpassar jag mig gärna efter kunden och dess behov. Jag tar även gärna till mig specifika önskemål och det skulle finnas, tveka inte på att informera mig om det. 

Vill ni veta mer?